Om oss

Behövs verkligen ännu en sida om bilar och motorer på internet? Definitivt! Den här sidan kommer att montera ner bilen och alla världens motorer till mindre beståndsdelar och förklara dessa ur alla tänkbara perspektiv. Vi älskar bilar och vi hoppas att den kärleken kommer att lysa igenom i de texter som publiceras.

Vi kommer att ge dig en enklare väg till körkortet. Vad ska du tänka på, hur många lektioner behövs, vilken trafikskola är bäst och kan exempelvis en intensivkurs vara en lösning som passar dig? Att ta körkort är ett stort steg mot att bli vuxen och mot att skaffa sig en större frihet. Vi hjälper dig med detta!

Här kommer du även att få tips om hur du ska agera för att sälja en bil idag. Är det bäst att sälja privat eller kan du tjäna på att gå via en bilförsäljare? Vi går igenom för- och nackdelar med båda dessa alternativ. Givetvis kommer även det motsatta att hamna under lupp: hur ska man säkerställa kvalitet och rätt pris när man köper en ny bil?

Vi vill även ge fakta om elbilar. Det är dags att ta steget och börja välkomna dessa. Vår bild är att många tycker att dessa bilar är avsevärt mycket sämre än traditionella bilar som drivs av bensin och diesel. Det stämmer inte och vi ska försöka förklara varför vi har den ståndpunkten. Här kommer du att få allt du behöver veta om elbilar och hur dessa fungerar. Välkommen!