Kategorier
Bilhandel

Bilhandlare Stockholm – ett tryggare köp 

Funderar du på att köpa en ny bil? Det handlar alltid om ett stort beslut. Privatpersoner i gemen har sällan koll på bilar och detta ökar också risken för att ta ett felbeslut. Även om det handlar om en begagnad bil så kommer det att innebära ganska höga kostnader. 

Köper du en bil privat som sedan visar sig vara av sämre kvalitet och i ett sämre skick än du räknat med så kommer du också att få problem med att sälja den vidare – utöver att du tvingas lägga en massa pengar på reparationer. Därför är det att rekommendera dig att istället välja att köpa din bil via en bilhandlare i Stockholm

Fördelar med en bilhandlare 

Många tänker sig att en bilhandlare i Stockholm är det mer osäkra kortet och att det nästan är en garanti för ett dåligt köp. Sant är att du troligen kommer att få betala mer pengar för en bil hos en bilhandlare om du jämför två stycken likadana modeller hos denne och på exempelvis Blocket.

 Lika sant är emellertid att den bil du tittar på hos en bilhandlare A) är besiktigad B) servad C) noggrant kontrollerad och värderad baserad på en massa olika faktorer. Att bilen kostar lite mer är en naturlig och logisk följd av att det handlar om en affärsverksamhet. Bilhandlaren gör ett påslag på varje bil och det är genom detta han tjänar sina pengar. Ser man till ett köp privat och av en person på Blocket så finns det mycket som kan gå snett. Risken för att bli grundlurad är uppenbar. 

Professionell rådgivning inför köpet 

Det finns även andra fördelar med att välja en bilhandlare där du exempelvis kan använda din gamla bil som ett inbyte och därmed sänka priset på den bil du vill köpa. Utöver detta så ges du också en professionell rådgivning kring vilken bil som passar dig och dina behov. Slutligen så är även finansiering en fördel hos en bilhandlare som ofta har förmånliga samarbeten med diverse banker och långivare.