Kategorier
Buss

Hyra buss till Arlanda för en perfekt start av resan 

Slipp stressen och hinn till flygplatsen i tid. Gör valet att hyra en buss som tar er raka vägen till Arlanda, det blir den perfekta starten inför er resa. 

Seth och Milla skulle ta med hela familjen på en resa till Grekland. Nu när Seth fyllde 60 år, så ville de verkligen slå till med något stort och de ville att alla skulle vara samlade. De skulle resa hela vägen ned från Norrland för att ta flyget från Arlanda. När de ändå var igång ville de också ha lite tid i Stockholm för att besöka vår huvudstad. 

Seth och Milla hade fem barn som i sin tur hade sammanlagt 8 barn. Det var en hel del att hålla koll på. För att göra resan till Arlanda lite smidigare än en tågresa skulle ha varit, så hade de bestämt sig för att hyra en buss istället. En buss där de alla kunde vara samlade och ta sig till flygplatsen tillsammans utan att behöva stressa i kollektivtrafiken. 

Hyra buss till Arlanda och komma i tid till flyget

Det är många saker som kan upplevas stressiga inför en resa, framförallt när de var så många som de var. Flygrädsla var det mer än en som hade. Dessutom hade de packning, för ja, 15 personer. Det var en hel del. Oron hade tidigare funnits där, att de inte skulle komma i tid, eller att de skulle bli av med någon packning. 

När de bestämt att de skulle hyra en egen buss för att ta sig till Arlanda så släppte all den oron. Nu skulle de istället kunna njuta av resan redan under färden till Arlanda. Stressen försvann och nu var det bara flygning kvar innan de skulle mötas av den härliga värmen i Grekland. 

Läs mer information och tips för dig på webbplats: hyrabussarlanda.se